WAUW Bijzonder Groningen

Marco Borsato schreef op zijn website een verhaal over hoe bijzonder Groningen is. En daar sluit de organisatie van de actie WAUW zich helemaal bij aan. We zijn nog volop in de WAUW-stemming na de 4 Mijl van Groningen. Een editie met meer dan geweldige resultaten, zowel sportief als voor het goede doel: de nieuwe verbandwisselkamer voor kinderen.

WAUW gaat door
Zondag kregen we een cheque met een bedrag van 86.500 euro. Een prachtig bedrag, maar we zijn er nog niet helemaal. Daarom gaat de actie WAUW door! Vandaag lees je op deze site de eerste uitloopblog. Verder zullen we de sponsoren van onze Charity run-lopers bedanken en de bedrijven en particulieren uitnodigen die hun steentje hebben bijgedragen. Ook de koekactie is nog in volle gang en de komende weken zullen er vele Groninger koeken worden bezorgd. Je kunt nog steeds meedoen aan deze acties. We gaan door tot 1 december 2014, als we starten met de bouw.

Meet en Greet met Marco Borsato
Het bedrijventeam van Bossers en Cnossen had dinsdag 14 oktober hun meet en greet met Marco Borsato in Martini Plaza. Zij hadden als team het meeste geld bijeengebracht voor actie WAUW. Ook tijdens het concert vroeg Marco nog even de aandacht voor de actie.

IMG_4711.JPGBianca Marco  Borsato bij meet en greet

Helaas werd de berichtgeving hierover overschaduwd door een stukje cake. Marco Borsato vond dat ook jammer en schreef er het volgende over in zijn verhaal over Groningen: “Wat ik eigenlijk jammer vind is dat dit minimale gebeuren, een akkefietje met een stukje cake, nu de koppen in de pers vormt terwijl het juist moet gaan over het brandwondencentrum en het meer dan fantastische werk dat zij doen!” Projectleider van WAUW Bianca Habing, die de cake bakte, kreeg de mogelijkheid om het verhaal toe te lichten op radio en televisie bij RTV Noord.

WAUW, dankzij jou!
WAUW wat was het bijzonder Groningen!
Dankzij hulp van velen krijgt Brandwondencentrum Groningen in het Martini Ziekenhuis de meest kindvriendelijke verbandwisselkamer van Europa.

Ontwerp en copyright Signaal Lichtreclame  Groningen

Ontwerp en copyright Signaal Lichtreclame Groningen

DelenTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on TumblrBuffer this page