Unieke manchetknopen van de burgemeester voor het goede doel

Naast de koekacties, shirt sponsers en stenen verkoop, is er een unieke actie gestart voor de verbandwisselkamer door Burgemeester Michael Sijbom uit Losser.

Het zal je maar gebeuren. Je bent 4 jaar oud en door een stom ongelukje beland je in het Brandwondencentrum van het Martini Ziekenhuis in Groningen. In dit centrum worden alle brandwondenpatiënten uit o.a. Overijssel (en dus ook uit Losser) opgevangen. Elke dag opnieuw moet je verband worden gewisseld. Een pijnlijk ritueel. Maar het kan beter; in water met de juiste begeleiding en afleiding ervaar je de pijn minder erg. Daarom wil het Brandwondencentrum Groningen de meest kindvriendelijke verbandwisselkamer van Europa bouwen.

Hiervoor is geld nodig en een van de activiteiten hiervoor is de sponsorwedstrijd De 4 mijl van Groningen die op zondag 12 oktober wordt gehouden. Uit elke Noordelijke en Oostelijke provincie loopt 1 burgemeester mee en namens Overijssel ben ik gevraagd mee te doen. Wil je me sponsoren kan dat via http://www.wauw050.nl/doneren/ . Mail mij (mailto:burgemeester@losser.nl) als je 15 euro of meer hebt gegeven dan stuur ik je bijgevoegde zelfgemaakte manchetknopen van scrabblesteentjes op.

NB. Eerst mensen hebben al gedoneerd!! Dank ervoor….
Michael Sijbom, burgemeester gemeente Losser.

Manchetknoop voor het goede doel.

 

DelenTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on TumblrBuffer this page

One thought on “Unieke manchetknopen van de burgemeester voor het goede doel

  • oktober 4, 2014 at 5:52 am
    Permalink

    Vanzelfsprekend zijn manchetknopen in iedere combinatie te verkrijgen, bijv in uw eigen initialen of diegene die u dit kado geeft. Zelf draag ik een M en een S. Gehele opbrengst na goede doel.

Comments are closed.