Artiestenelftal speelt in Zoutkamp voor het Brandwondencentrum

Voetbalspektakel met artiesten bij VV Zeester in Zoutkamp

ZOUTKAMP – Zondag 10 mei speelt het zondagteam van VV Zeester een wedstrijd tegen het artiestenelftal uit Groningen, Friesland en Drenthe.

In het Artiestenelftal 2015 spelen o.a. Burdy, Arjan to go Lucky, Rodney Elzer, Jan Warringa, Kris Jager, René Karst,Robin Mink, Chris de Roo, Jan Johannes, Eltjo van Wijk, Arjan Venemann, Stevan Bloema, Be Dilling, Erwin & Debora, Calvin, Klaus, Jelle Jitze, Jacob Heinstra.

Leiding Het artiestenteam staat onder de bezielende leiding van Evert Baptist met zijn assistent Fokko Kramer en grensrechter Sijtse Scheeringa. Het zondagteam van VV Zeester staat onder leiding van Jozef Blom,Jakob Homan en Rinze de Vries.

Er is geen entree, maar er wordt gecollecteerd voor het Brandwondencentrum van het Martiniziekenhuis te Groningen. Er wordt natuurlijk zoals het hoort in Zoutkamp vis gebakken, waarbij de opbrengst ook naar het goede doel gaat. Plaats van handeling is Sportpark Toercamp aan de Beatrixstraat te Zoutkamp, de aftrap is om 14.00 uur Bron: Westerkwartier nieuws

We wensen beide elftallen heel veel succes en alle bezoekers een hele gezellige dag!

VV zeester

Jan Kees Zuiker, pedagogische medewerker op ons brandwondencentrum zal aanwezig zijn bij dit mooie evenement. Jan Kees kan als geen ander uitleggen waarom we blij zo blij zijn met dit soort mooie initiatieven. De opbrengst gaan we namelijk besteden aan het kindvriendelijk inrichten van de behandelkamer op de intensive care van het brandwondencentrum. Deze is momenteel erg kaal en klinisch. Door deze kindvriendelijk te maken, kunnen we de brandwondenzorg voor kinderen met ernstige brandwonden verbeteren. Want als we de behandelruimte speciaal op hen kunnen afstemmen, voelen zij zich vaak minder ziek en ervaren zij de pijn van verbandwisselingen minder erg.

Ook hier geldt: Van au naar beter!

DelenTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on TumblrBuffer this page