Win een meet & greet met Marco Borsato

Marco Borsato is al vele jaren nauw betrokken bij Brandwondencentrum Groningen van het Martini Ziekenhuis. Hij ondersteunt dan ook de actie WAUW rondom De 4 Mijl om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor een nieuwe verbandwisselkamer voor kinderen. Daarom wil hij het bedrijventeam dat het meeste geld ophaalt voor de actie op een bijzondere wijze bedanken: met een meet & greet tijdens zijn concert in MartiniPlaza op dinsdag 14 oktober 2014.

Waarom Marco zich inzet voor de verbandwisselkamer van Brandwondencentrum Groningen kun je (binnenkort) lezen in zijn bijdrage voor de blogestafette op www.wauw050.nl.

Hoe maak je kans?

  • Zamel met je bedrijventeam zoveel mogelijk geld in voor WAUW. Kijk op www.wauw050.nl voor de verschillende mogelijkheden.
  • Op vrijdag 10 oktober 2014 maken we de winnaar bekend.
  • Het winnende bedrijventeam mag op dinsdag 14 oktober met het hele team (max. zeven personen) naar het concert van Marco Borsato in MartiniPlaza. Voorafgaande aan het concert is er een meet & greet en kan het team de cheque voor de actie WAUW aan Marco Borsato overhandigen. Er worden foto’s gemaakt en er komt een nieuwsbericht op de website van WAUW.

Heb je nog vragen over deze actie, stuur je vraag dan naar info@wauw.050.nl.

Heel veel succes en help ons samen met Marco van au naar beter!

Marco op BWC 2

Foto’s: Nathalie Thielen: Marco Borsato op bezoek in het Brandwondencentrum in Groningen.


 

DelenTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on TumblrBuffer this page