Collectanten gezocht tijdens de 4 Mijl van Groningen

We zijn op zoek zoek naar collectanten die zich tijdens De 4 Mijl (12 oktober) en 4 Mijl 4 You (11 oktober) willen inzetten voor ons doel, een kindvriendelijke verbandwisselkamer bouwen op brandwondencentrum Groningen van het Martini Ziekenhuis.

Dat is dit jaar de Brandwondenstichting het goede doel van de 4 Mijl, die het geld inzet voor de bouw van deze verbandwisselkamer voor kinderen.

Je kunt ons op drie verschillende manieren helpen:

  1. Collecteren tijdens de 4 Mijl 4 You. Deze is op zaterdagavond 11 oktober van 19.30 tot 22.00 uur. Je loopt tijdens dit evenement mee in de gezellige stoet over het 4 Mijl-parcours en collecteert langs de route.
  2. Collecteren voor de 1 euro-actie op zondag 12 oktober.  Bij de start van De 4 Mijl sta je in Haren bij de startvakken. Je neemt daar de euro’s van de lopers in ontvangst die we ze vragen om mee te nemen vanwege de 1 euro-actie. Je begint om 12.00 uur en bent rond 16.00 uur klaar.
  3. Collecteren langs het 4 Mijl-parcours op zondag 12 oktober.  Na een ontvangst bij Brandweer Groningen wordt je afgezet langs het parcours. Je levert de collectebus aan het eind van de dag in op de Vismarkt. Je begint om 11.30 uur en bent rond 16.00 uur klaar.

Als collectant ben je herkenbaar aan een speciaal T-shirt of jasje die je draagt.

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar info@wauw050.nl nl.

 

 

IMG_2617.JPG

DelenTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on TumblrBuffer this page