Steentje bijdragen.

Steentje bijdragen vanaf 450 euro.

Steentje bijdragen vanaf 450 euro.

U kunt een steentje bijdragen aan de bouw van de verbandwisselkamer voor kinderen, door letterlijk een steen te kopen. Het brandwondencentrum ontvangt u dan samen met een afvaardiging van uw bedrijf, vereniging, team of familie om zelf uw steen komen te ”metselen” op de promotiemuur op in het Brandwondencentrum. De kinderen worden betrokken bij deze sponsor vorm. Met iedere verkochte steen wordt het ontwerp steeds meer zichtbaar. De verkochte stenen leveren een prachtig speelobject op voor de kinderen in de wachtkamer. U kunt via deze sponsering met eigen ogen zien waaraan  u bijdraagt.

Hoe werkt het?

Een impressie van de promotiemuur.

Een impressie van de promotiemuur.

Het Brandwondencentrum Groningen maakt een afspraak met u. Na de onthulling van uw steen plaatsen we een nieuwsitem op de Wauw website en bedanken we uw bedrijf, familie, club, afdeling of vereniging, op onze website, indien gewenst met logo en een link naar uw website.

Wat moet u doen?
Na het invullen van het contact formulier nemen wij  contact met op en helpen wij u graag verder.

Ik wil een steentje bijdragen als
 Particulier/familie Vereniging School Bedrijf Overig

Welke naam moet op de steen

Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Factuurgegevens:

Uw naam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Aanvullende informatie

Terug naar overzicht acties.

DelenTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on TumblrBuffer this page